Volwassen zwemles

Volwassen zwemles bij Zwembad de Peppel is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar die nog geen zwemdiploma A heeft.

De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC. Met zwemdiploma A en B leer je goede zwembasisvaardigheden. Met het zwemdiploma C voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Je leert vier zwemslagen bij het Zwem-ABC. Schoolslag, borstcrawl, enkelvoudige rugslag en rugcrawl. Ook besteden wij veel aandacht aan verschillende oefeningen in diep water zoals onder water zwemmen, naar de bodem gaan en klimmen en klauteren op de kant. Deze vaardigheden leert je om je in onverwachte situaties te kunnen redden en om plezier te hebben in het water.

De nadruk tijdens de volwassen zwemlessen bij Zwembad de Peppel ligt op individuele ontwikkeling. Via ons zwemles systeem kan iedereen individueel, in eigen tempo, de verschillende diploma’s behalen. Met het zwempaspoort kun je je eigen vorderingen bijhouden.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.

Direct inschrijven