Fibby

Fibby; uniek zwemhulpmiddel

Wil je de ontwikkeling van jouw kind stimuleren? Dan raden wij aan te zwemmen met Fibby. Fibby’s unieke kantelmechanisme plaatst jouw kind (2+) bewegingsvrij in een natuurlijke zwemhouding in het water. Een kind moet wel iets doen om het gezicht boven water te houden. Namelijk watertrappelen, balans houden en het gezicht optillen. De eerste stap naar zelfredzaamheid, aansluitend bij wat kinderen van 2+ motorisch kunnen.

Wekelijks zien wij hoe Fibby aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Jonge kinderen denken magisch. Doordat de Fibby methodiek de fantasie prikkelt, raken kinderen uitgedaagd en komt een wonderbaarlijk (snel) leerproces op gang. Zo bouwen kinderen vertrouwen en zelfredzaamheid op. In kleine klasjes begeleiden wij jou als ouder om dit, net als bij leren lopen en fietsen, jouw kind te leren.

Te jong voor zwemles, wel zelfredzaam de zomer in?

Ga spelend met jouw kind (2+) aan de slag met zelfredzaamheid en sta versteld van wat jouw kind dan al kan! Je kunt nu gratis de Fibby uitproberen bij zwembad De Peppel.

Aanmelden Fibby

 

 

 

Deze ouders gingen je voor:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aan alle ouders, je krijgt tranen in je ogen als je ziet dat het werkt
Rianne, moeder van Charlie (2)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik had niet verwacht dat een 2-jarige al zelfstandig door het water kan bewegen
Mark, vader van Hannah (2)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lauri heeft afgelopen zomer Fibby vier weken lang zowat dag en nacht op de camping gedragen. Ouder en kind allebei erg blij 🙂
Annemieke, moeder van Lauri (3)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fibby is het hulpmiddel om angstvrij zelfstandig te leren zwemmen. In feite is het net als de ‘loopfiets’ naar het echte fietsen
Hugo, vader van Pip (4)