Faciliteiten

Zwembad De Peppel beschikt over verschillende faciliteiten. Kleedkamers, kleedhokjes, een gastvrije horeca & entree, voldoende parkeerplaatsen en kluisjes.

Toegang

Toegang tot het zwembad krijg je door middel van een polsbandje. Hiermee passeer je de tourniquets. De waarborgsom van een polsbandje is € 7,50.

Kleedkamers en kleedhokjes

Voor gezinnen met kind(eren) zijn er verschillende kleedkamers beschikbaar om je er rustig om te kleden. Onze gasten kunnen ook gebruik maken van een van de vele kleedhokjes.

Kluisjes

Er zijn 500 kluisjes beschikbaar. Je kunt je kleding en andere spullen hierin veilig opbergen. Voor het gebruik van het kluisje is een muntje van € 0,20 nodig. Dit bedrag ontvang je terug wanneer je de kluis weer opent.

Gastvrije horeca

Met het thema ‘Natuurlijk Veluwe’ ontvangen wij onze gasten zowel in het zwembad als in de horeca, waardoor een warmere en aantrekkelijkere verblijfsruimte ontstaat. Er is zowel aan het bad als in de ontvangsthal een horecagelegenheid waar je uit een ruim assortiment kunt kiezen. Op het buitenterras is in de zomermaanden ook een horeca uitgiftepunt waar een verkoelend drankje of ijsje gekocht kan worden.

Raadpleeg onze medewerkers als je een dieet- of allergiewens hebt. Zij helpen je graag hiermee. Zij zijn bereikbaar op 0318 – 47 97 35.

Kijk voor meer informatie op onze pagina Horeca.

Parkeergelegenheid

Een parkeerplaats voor 180 auto’s, waarvan 2 aangepaste voor gehandicapten. De fietsenstalling heeft ruimte voor 50 fietsen.

Bereikbaarheid

Het zwembad is centraal gelegen op sportpark Peppelensteeg. Via https://www.9292.nl/ kun je jouw reis met het openbaar vervoer plannen.