Horeca

Zowel aan het bad als in de ontvangsthal beschikken wij over een horecagelegenheid waar je uit een ruim assortiment kunt kiezen.

Op het buitenterras is in de zomermaanden ook een horeca uitgiftepunt waar een verkoelend drankje of ijsje gekocht kan worden. De metamorfose van het zwembad houdt ook een nieuw design in. De receptie en de horeca zijn vergroot en net als de rest van het zwembad ingericht met het thema ‘Natuurlijk Veluwe’ waardoor een warmere en aantrekkelijkere verblijfsruimte ontstaat.

Wij werken volgens de Team:Fit aanpak en hanteren hierbij de Richtlijn Eetomgeving die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. Ieder jaar brengen wij het aanbod van onze horeca in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomst aan het bestuur.

Raadpleeg onze medewerkers als je een dieet- of allergiewens hebt. Zij helpen je graag hiermee. Je kunt ze bereiken op 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.