Discozwemmen

Op vrijdagavond is het echt feest in Zwembad De Peppel tijdens het Discozwemmen (met uitzondering van schoolvakanties). Een DJ, jouw  favoriete muziek en een echte dansvloer!

Ben je 5 jaar of ouder en maximaal 13 jaar dan ben je van harte welkom. Begeleiders moeten 18 jaar of ouder zijn. Jongeren tussen 14 en 18 krijgen geen toegang tijdens het Discozwemmen.

Vier je bij ons je Discofeestje, dan mag vanaf 5 kinderen één volwassene gratis mee naar binnen (exclusief eten en drinken).

Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A en/of onvoldoende zwemvaardig zijn hebben alleen toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Deze dient in badkleding, samen met het kind in het water te zijn en tevens te beschikken over minimaal zwemdiploma A.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.