Tickets en reserveren

In zwembad De Peppel valt er van alles te doen en te beleven. Van lekker ontspannen banen zwemmen, een middagje zwemmen met de kids, het volgen van zwemlessen, Aquasporten tot het fit blijven met MBVO-lessen. Op deze pagina kun je jouw toegangstickets, abonnement of meerbadenkaart aanschaffen of je aanmelden voor lessen.

Recreatief zwemmen en zwemactiviteiten

Voor recreatief zwemmen en andere zwemactiviteiten kun je online reserveren voor een bepaalde datum en tijdstip:

Reserveren recreatief-, discozwemmen

Reserveren activiteiten

Reserveren banenzwemmen

Aanmelden lessen, meerbadenkaarten en abonnementen

Voor banenzwemmen, recreatief zwemmen, peutermoment en Aquakids is vooraf opgeven niet nodig. Je kunt abonnementen en meerbadenkaarten rechtstreeks online kopen:

Banenzwemmen abonnementen

Recreatief zwemmen 11-badenkaart

Aquasport 11-badenkaart

Activiteiten abonnementen

Voor lessen (niet: ‘zwemlessen’), ouder- en kindzwemmen, MBVO en Aquasporten moet je je eerst online inschrijven waarna je bericht krijgt wanneer je data en tijden kunt reserveren:

Aanmelden lessen e.a.

Inschrijven en reserveren zwemlessen

De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC. Op spelenderwijze maken we je kind watervrij en leert hij / zij de vereiste zwemslagen om als een echte waterrat veilig te kunnen zwemmen.

Je kunt hier jouw kind(eren) inschrijven voor zwemles:

Inschrijven zwemlessen

Na inschrijving ontvang je bericht van ons met verdere informatie en vanaf welke datum er plek is.

Zodra je een bevestiging ontvangt dat je/jouw kind(eren) hun eerste les kan/kunnen komen volgen, dan krijg je ook de inloggegevens voor jouw eigen account in WeScore. In deze online omgeving kun je vervolgens de eerstvolgende les reserveren en de voortgang van jouw kind(eren) volgen.

Reserveren zwemles