Meer Bewegen Voor Ouderen

Ontspannen aan uw coördinatie, spierversterking en conditie werken.  Meer Bewegen Voor Ouderen is voor iedereen vanaf 55 jaar die fit, vitaal en soepel wil blijven.

Zwembad De Peppel heeft voor ieder wat wils op verschillende niveaus. Alle sporten worden gegeven door gedreven, ervaren en gediplomeerde instructeurs.

  • Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO);
  • Meer Bewegen Voor Ouderen High Impact (MBVO High Impact);
  • Meer Bewegen Voor Ouderen Swimfit (MBVO Swimfit).

Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO)

Een gediplomeerd instructeur zorgt voor een leuke en afwisselende les. Alle oefeningen zijn gebaseerd op bewegen in het water en niet op het leren zwemmen. Kortom, ook als u niet kunt zwemmen kunt u meedoen. Na de les is er tijd voor gezelligheid en sociale contacten onder het genot van een kopje koffie of thee in onze horeca.

Meer Bewegen Voor Ouderen High Impact (MBVO High Impact)

MBVO High impact is intensieve gymnastiek in het water. Met verschillende materialen wordt gewerkt aan het verbeteren van coördinatie, spierversterking, conditie en ontspanning. Een gediplomeerd instructeur zorgt voor een inspannende en uitdagende les. Alle oefeningen zijn gebaseerd op bewegen in het water en niet op het leren zwemmen. Kortom, ook als u niet kunt zwemmen kunt u meedoen.

Meer Bewegen Voor Ouderen Swimfit (MBVO Swimfit)

MBVO Swimfit is gymnastiek in het water op muziek. Er wordt gewerkt aan uw conditie zonder dat u zich te zwaar belast. Daarnaast worden er spierversterkende oefeningen gegeven en oefeningen die u soepel houden, zodat u zich na afloop heerlijk ontspannen en fit voelt. Om mee te kunnen doen met MBVO Swimfit moet u kunnen zwemmen.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met u op.