Ouder en Kind zwemmen

Spelenderwijs samen de waterwereld ontdekken en verkennen.

Speciaal voor ouders met een kindje van 8 weken tot 4 jaar organiseren wij Ouder en Kind zwemmen.

Ouder en Kind zwemmen is voor alle baby’s en peuters met hun (groot)ouders. Tijdens de zwangerschap is je kind omringd door vruchtwater. Jonge baby’s reageren daarom vaak vertrouwd op het water. Op een ontspannen en vrolijke manier leert je kind de mogelijkheden van het water kennen. Onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs kun je samen genieten met je kind. De watertemperatuur van ongeveer 31ºC voelt aangenaam warm aan. Uiteraard is er van alles aanwezig voor de verzorging van je kind.

Ouder en Kind zwemmen 2 - 3 jaar bij Zwembad de Peppel

Ouder en Kind zwemmen herken je aan onze vrolijke mascotte Peppie de krokodil. Peppie heeft bovendien regelmatig leuke acties. In navolging op het Ouder en Kind zwemmen is het voor je zoon of dochter mogelijk om op 4-jarige leeftijd door te stromen naar de zwemlessen. Bij elke 11-badenkaart Ouder & Kind zwemmen kun je sparen voor € 5,00 tegoed. Dit is te besteden aan de zwemlessen voor het zwemdiploma A.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.