Recreatief zwemmen

Spetterend van de glijbanen roetsjen, bommetjes maken in het wedstrijdbad, een verfrissende koele duik in het natuurgezuiverd buitenbad of heerlijk ontspannen in de bubbelstrook. Tijdens het recreatief zwemmen kun je alle kanten op.

Recreatiebad

De afmeting van het recreatiebad bij Zwembad De Peppel is 20 bij 10 meter. Hier worden onder meer Aquasporten zoals “Ouder en Kind zwemmen”, “Meer Bewegen voor Ouderen” en de zwemlessen beoefend. En de bodem is in hoogte verstelbaar waardoor dit bad uitstekend geschikt is voor verschillende activiteiten.

Glijbanen

De nieuwe interactieve glijbaan heeft allerlei technische snufjes waardoor bijvoorbeeld aantikspelletjes kunnen worden geprogrammeerd. Met geluid, licht en interactiviteit bieden we gasten tijdens het glijden een unieke ervaring. Daarnaast zorgt een innovatieve ‘cone’ voor een speciaal glijeffect. Voor de allerkleinsten is er een familieglijbaan waarop je samen met je ouders/verzorgers/begeleiders rustig af kunt glijden.

Peuterbad

Het zwembad heeft een geweldige waterspektakel voor de allerkleinste zwemmers. Ondiep water, speels ingericht met allerlei aansprekende speelelementen en een peuterglijbaan.

Evenementen

Gedurende het jaar worden activiteiten als Ladies Only, Discozwemmen, een themamiddag of een heuse Spookavond georganiseerd.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.