Sportservice De Vallei

Sportservice De Vallei is gastheer en beheerder van Zwembad de Peppel in Ede. Ervaren en gekwalificeerde medewerkers zorgen voor de zwemlessen, begeleiding van zwemactiviteiten, toezicht, beheer en onderhoud en uiteraard de gastvrije ontvangst aan de receptie en in de horeca. Daarnaast is Sportservice De Vallei verantwoordelijk voor het verhuur en beheer van alle binnensportaccommodaties in gemeente Ede. In Ede en Wageningen zijn de buitendienstmedewerkers ook actief om de buitensportvelden, waaronder kunstgras in topconditie te houden.

Over Sportservice De Vallei

Sportservice De Vallei is dé regiopartner voor sport en bewegen, die iedereen aanmoedigt tot een gezonder en vitaler leven in een duurzame en gastvrije omgeving. Dát is onze missie, waar wij op basis van onze merkwaarden toegewijd, ondernemend, betrouwbaar en optimistisch dagelijks aan werken.

Sportservice De Vallei is de meest innovatieve sportservice organisatie in Gelderland. Wij werken samen met o.a. de domeinen overheid, cultuur, welzijn, sociaal domein, gezondheidszorg en het bedrijfsleven.

Programma’s en activiteiten worden ondersteund vanuit de lokale Sportakkoorden en het sportbeleid van de betreffende gemeenten waarvoor wij actief zijn. Samen met de gemeenten, onze opdrachtgevers, zoeken wij naar het best passende aanbod van onder meer buurtsportcoach, gymonderwijs, meer bewegen voor ouderen, leefstijlcoaching, sportaccommodaties beheer en – exploitatie. Wij leveren daarmee lokaal maatwerk onder de noemer Sportservice ‘gemeente’, zoals momenteel Sportservice Ede, Sportservice Rhenen en Sportservice Wageningen.

Kijk voor meer informatie op onze website: Sportservice De Vallei.