Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij Zwembad de Peppel. Zwemmen, frietjes, drinken en een ijsje erbij. Of kom op vrijdagavond zwemmen met beats, lichten en een hele boel waterplezier tijdens een discofeestje. Wie gaat er het snelst van de glijbaan, wie maakt het beste bommetjes of kan het verst onder water zwemmen?

Direct inschrijven

Kinderfeestje

Bij een feestje hoort een feestmenu. Voor, tijdens of na het zwemmen kun je smullen van iets lekkers te eten, te drinken en een verfrissend ijsje. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje.

Het feestmenu bestaat uit:

  • Keuze uit een broodje ham/kaas, patat met snack of churros
  • Twee keer drinken, 1 keer tijdens het eten, 1 keer tijdens het zwemmen
  • Een softijsje (radartoren)
  • Cadeautje voor de jarige

Heb je speciale wensen, diëten of ideeën, laat het ons weten.

Discofeestje

Op vrijdagavond is het echt feest in Zwembad De Peppel tijdens het Discozwemmen (met uitzondering van schoolvakanties). Een DJ, jouw  favoriete muziek en een echte dansvloer! Een avond uit met al je vrienden, een perfecte avond om jouw verjaardag te vieren. Een discofeestje is alleen mogelijk op vrijdagavond tijdens het Discozwemmen.

Ben je 5 jaar of ouder en maximaal 13 jaar dan ben je van harte welkom. Begeleiders moeten 18 jaar of ouder zijn. Jongeren tussen 14 en 18 krijgen geen toegang tijdens het Discozwemmen. Vanaf 5 kinderen mag er één volwassene gratis mee naar binnen, exclusief eten en drinken.

Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A en/of onvoldoende zwemvaardig zijn hebben alleen toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Deze dient in badkleding, samen met het kind in het water te zijn en tevens te beschikken over minimaal zwemdiploma A.

Neem contact op met Samantha van Lier, teamleider Horeca voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Zij neemt dan contact met je op.