Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij Zwembad de Peppel. Zwemmen, frietjes, drinken en een ijsje erbij. Of kom op vrijdagavond zwemmen met beats, lichten en een hele boel waterplezier met een discozwemmen kinderfeestje. Wie gaat er het snelst van de glijbaan, wie maakt het beste bommetjes of kan het verst onder water zwemmen?

Kinderfeestje

Bij een feestje hoort een feestmenu. Voor, tijdens of na het zwemmen kun je smullen van iets lekkers te eten, te drinken en een verfrissend ijsje. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje.

Het feestmenu bestaat uit:

  • Keuze uit een broodje ham/kaas, patat met snack of churros
  • Twee keer drinken, 1 keer tijdens het eten, 1 keer tijdens het zwemmen
  • Een softijsje (radartoren)
  • Cadeautje voor de jarige

Heb je speciale wensen, diëten of ideeën, laat het ons weten.

Direct inschrijven

Discofeestje

Elke vrijdagavond is het echt feest in Zwembad de Peppel! Een DJ, jouw  favoriete muziek en een echte dansvloer ! Een avond uit met al je vrienden, een perfecte avond om jouw verjaardag te vieren.

Let op! Tijdens deze discoavond kan er gevraagd worden om je legitimatiebewijs. Ben je 5 jaar of ouder en maximaal 13 jaar dan ben je van harte welkom. Begeleiders moeten 18 jaar of ouder zijn. Jongeren tussen 14 en 18 zijn niet toegestaan tijdens de disco. Vanaf 5 kinderen mag er één volwassene gratis mee naar binnen, exclusief eten en drinken.

Dit kinderfeestje is op vrijdagavond, kijk hier voor het tarief. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster.

Direct inschrijven

Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A en/of onvoldoende zwemvaardig zijn hebben alleen toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Deze dient in badkleding, samen met het kind in het water te zijn en tevens te beschikken over minimaal zwemdiploma A.

Neem contact op met Samantha van Lier, teamleider Horeca voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Zij neemt dan contact met je op. In de zomervakantie vinden er géén kinderfeestjes plaats.