---

Spookzwemmen zaterdag 21 oktober

Zwem jij sneller dan een spook? Durf jij van de glijbaan? Op zaterdag 21 oktober is het weer griezelen geblazen in Zwembad de Peppel bij spookzwemmen. Van 19.00 tot 22.00 is jeugd van 7 t/m 14 jaar van harte welkom om dit geweldige evenement te beleven. Kaarten zijn hier online verkrijgbaar (scroll naar 21 oktober).

Bij binnenkomst worden de bezoekers verwelkomd door griezels in een tot spookslot omgebouwd zwembad. Spannende geluiden klinken rondom. In het water ligt allerlei spelmateriaal en de Tuberide is voorzien van speciale geluiden. In de horeca kunnen de bezoekers even bijkomen met een hapje en een drankje. Er is muziek, er zijn speciale effecten.

Toegangskaarten kosten € 9,50 per persoon in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar via deze link (scroll naar 21 oktober). Op de dag zelf is het (bij de kassa) ook nog mogelijk om een kaartje te kopen. Dan bedraagt de toegangsprijs € 12,50. Ook ouders zijn van harte welkom. Voor iedereen die zijn/haar kinderfeestje wil houden tijdens het spookzwemmen is er een speciale aanbieding. Reserveren van een feestje kan hier.

Bij de toegangscontrole kan om legitimatie worden gevraagd. Neem deze dan ook mee.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie van Zwembad de Peppel via 0318-479735 of info@zwembadede.nl.