Licentie Zwem-ABC

Met de licentie van het keurmerk Zwem - ABC behoort Zwembad de Peppel tot één van de weinige baden in Nederland met het officiële keurmerk. Voor het zwembad een prestatie om trots op te zijn!

Met de licentie voldoet het zwembad aan alle gestelde eisen voor kwalitatief goed zwemonderwijs.

Bij het zwemlessysteem van Zwembad de Peppel ligt de nadruk op de individuele ontwikkeling van elk kind maar ook op het hebben van plezier tijdens het zwemmen. Want zwemmen is naast gezond ook nog eens leuk om te doen!

 

Vertrouwenspunt


Iedereen die sport en recreëert moet dit kunnen doen in een veilige omgeving. Wij streven er naar om te werken volgens de “gedragscode van de zwembadbranche”. Ondanks dat we als directie en medewerkers van Zwembad de Peppel ervan uit gaan dat iedereen op een goede manier met elkaar omgaat, kan het zijn dat het voor sommigen niet vanzelfsprekend is.
NOC*NSF heeft een Vertrouwenspunt in het leven geroepen. Hier kan je vragen stellen of meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de gedragregels, normen en waarden. Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden.


Telefoon: 0900 202 55 90
Mail: vertrouwenspunt@nocnsf.nl
Site: http://www.nocnsf.nl/vertrouwenspuntsport