Floatfit, de rage uit de UK

Wil jij meedoen met een super leuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Dan is Floatfit de les voor jou!

Bij Floatfit wordt les gegeven op een drijvende mat, de Aquabase. Op deze mat voer je oefeningen uit terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Floatfit Plus

Tijdens Floatfit Plus ligt de nadruk op fitnessoefeningen op het water!

Les

Floatfit wordt gegeven in lessen van een half uur, je zult zien dat een les van een half uur behoorlijk intensief is. Voor of na het halve uur mag je aansluiten bij het recreatieve of banenzwemmen (zie het rooster voor de mogelijkheden).

Onze instructeurs zijn opgeleid bij het Engelse bedrijf Aquaphysical om de lessen Floatfit te mogen geven.

Kleding

Tijdens Floatfit mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Prijs

Klik hier voor de tarieven.

Tijden

Bekijk hier het rooster met alle Aquasporten waaronder ook de lessen Floatfit.*

* Tijdens schoolvakanties gelden een aangepast rooster en tarieven.

Aanmelden

Twijfel niet langer en kom meedoen! Neem even contact op met de receptie om een plekje in de les te reserveren: 0318-479735

 

 

 

 

Met een 11 badenkaart gegarandeerd plek in de les Floatfit Plus, haal snel je 11 badenkaart bij de receptie!