Snelcursus zwemdiploma B of C

Je kind versneld het zwemdiploma B of C laten halen met diploma garantie kan tijdens deze kerstvakantie. Spelenderwijs leren wij je kind de vereiste zwemslagen om als een echte waterrat veilig te kunnen zwemmen.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van snelcursussen. Op alle snelcursussen geven wij een diplomagarantie. Dit houdt in dat de kosten vooraf bekend zijn. Ieder kind is uniek en de een is sneller zwemvaardig als een ander. Als je kind na de snelcursus nog niet aan afzwemmen toe is, kan hij of zij instromen in de reguliere lessen. Het voordeel van de snelcursus is dat hiermee het traject van het zwemdiploma verkort wordt.

Elke lesdag is er een grote pauze waarin kan worden gegeten en gedronken. Daarnaast worden korte speelmomenten ingebouwd.

Voor alle snelcursussen geldt dat er beperkt aantal plekken beschikbaar is. Wees er snel bij want vol = vol!

Gratis recreatief zwemmen bij aanmelding snelcursus

Wij vinden het belangrijk dat kinderen alvast kunnen wennen en kennismaken met het bad voordat zij met de snelcursus starten. Wij bieden gratis recreatief zwemmen voor het kind en één ouder/ verzorger aan vanaf het moment dat de inschrijving definitief is.

Tijden
Maandag 21 december 9.00 – 12.00 uur
Dinsdag 22 december 9.00 – 12.00 uur
Woensdag 23 december 9.00 – 12.00 uur
Donderdag 24 december 9.00 – 12.00 uur
Maandag 28 december 9.00 – 12.00 uur
Dinsdag 29 december afzwemmen

Tarieven

Inschrijven

Inschrijven voor de snelcursus kan via onderstaande knop of via de receptie. Het zwembad is 7 dagen per week geopend.

Direct inschrijven