Snelcursus zwemdiploma A, B of C

Je kind snel het Nationaal Zwem-ABC laten halen met diploma garantie bij Zwembad de Peppel kan tijdens de schoolvakanties. Op spelenderwijze maken we je kind watervrij en leert hij / zij de vereiste zwemslagen om als een echte waterrat veilig te kunnen zwemmen.

Zwembad de Peppel heeft een ruime ervaring in het verzorgen van snelcursussen. Tijdens schoolvakanties kun je een snelcursus voor het zwemdiploma A, B en C volgen. Op alle snelcursussen geeft Zwembad de Peppel een diplomagarantie. Dit houdt in dat de kosten vooraf bekend zijn. Ieder kind is uniek en de een is sneller zwemvaardig als een ander. Als je kind na de snelcursus nog niet aan afzwemmen toe is, kan hij of zij instromen in de reguliere lessen. Het voordeel van de snelcursus is dat hiermee het traject van het zwemdiploma verkort wordt.

De adviesleeftijd om deel te kunnen nemen aan de snelcursus voor diploma A is minimaal 4,5 jaar.

Ouders/ verzorgers mogen het eerste kwartier van de les mee om te kijken. Het laatste kwartier laten de kinderen zien wat ze allemaal geleerd hebben. Op deze momenten heb je de gelegenheid om vragen te stellen aan de instructeur. Elke lesdag is er een grote pauze waarin kan worden gegeten en gedronken. Daarnaast worden korte speelmomenten ingebouwd.

Voor alle snelcursussen geldt dat er beperkt aantal plekken beschikbaar is. Wees er snel bij want vol = vol!

Gratis recreatief zwemmen bij aanmelding snelcursus

Bij Zwembad de Peppel vinden wij het belangrijk dat kinderen alvast kunnen wennen en kennismaken met het bad voordat zij met de snelcursus starten. Wij bieden gratis recreatief zwemmen voor het kind en één ouder/ verzorger aan vanaf het moment dat de inschrijving definitief is.

Bij de start van snelcursus A krijgt je kind een drinkbeker en een broodtrommel kado. Tijdens snelcursus A wordt de lunch door ons verzorgd.

Tijden

Klik hier voor de tijden van de snelcursus.

Tarieven

Voor snelcursus A wordt een aanbetaling gevraagd om de inschrijving definitief te maken.

Inschrijven

Inschrijven voor de snelcursus kan via onderstaande knop of via de receptie van Zwembad de Peppel. Het zwembad is 7 dagen per week geopend.

Direct inschrijven