Aqua Joggen

Je conditie, calorieverbruik, coördinatie en spierkracht verbeteren kan met Aqua Joggen. Maak gebruik van de natuurlijk weerstand van het water en wordt fitter, vitaler en soepeler.

Aqua Joggen is een vorm van fitness in het water. Je armen en benen beweeg je in het water alsof je in werkelijkheid loopt. Naarmate je sneller beweegt wordt de weerstand hoger, hiermee bepaal je de intensiteit van de training. Het is even wennen maar heerlijk om te doen. Behalve loopbewegingen worden allerlei specifieke oefeningen gedaan voor de armen, benen en de romp. Ook de buikspieren worden niet vergeten.

Niet alleen zwemliefhebbers maar ook beoefenaars van andere sporten, zoals atleten en voetballers maken gebruik van deze bijzondere vorm van lichaamsoefening. Zowel als aanvullende training als revalidatie.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie of om een plekje te reserveren: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.