---

Zwem4daagse in De Peppel in Ede van start

Afgelopen maandag 20 juni heeft Peter de Pater, wethouder Sport van gemeente Ede, het officiële startsein gegeven voor de Zwem4daagse in zwembad De Peppel in Ede. 235 deelnemers doken op zijn teken het water in om hun afstand te zwemmen. Sportservice De Vallei, beheerder van zwembad De Peppel, organiseert de Zwem4daagse van 20 tot en met 23 juni.

Voormalig olympisch en wereldkampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden zal op donderdag 23 juni vanaf 18.00 uur alle deelnemers aanmoedigen en ze bedanken voor hun steun aan de Maarten van der Weijden-foundation. Ruim 100 zwemmers in Ede zijn hun eigen sponsoractie gestart op de speciale actiepagina van de Zwem4daagse.

Over de Zwem4daagse

De Zwem4daagse in De Peppel in Ede, onderdeel van Sportservice De Vallei, is van maandag 20 t/m donderdag 23 juni. Elke dag kan tussen 18.00 en 21.00 uur een afstand van 250, 500, 750 of 1000 meter gezwommen worden. Wie klaar is met zijn of haar prestatie kan nog deelnemen aan clinics, genieten van glij- en bandenbaan, recreatiebad, bubbelstrook en horeca. Kortom; vier avonden een prestatie én uitje voor het hele gezin. Zeker voor kinderen biedt de Zwem4daagse de gelegenheid extra te oefenen op de zwemslagen.