Versnelde zwemlessen zomer 2020

In de zomervakantie de unieke mogelijkheid voor kinderen om hun zwemdiploma binnen een aantal weken te halen. We staan gedurende de gehele zomervakantie, dus 6 weken lang, klaar om kinderen te helpen met het versneld halen van hun zwemdiploma A, B & C!

Direct inschrijven

De wens van veel ouders is dat hun kinderen in de zomer op een veilige manier kunnen spelen en plezier maken in en rond het water. Een zwemdiploma is daarbij voor veel ouders een vereiste.

Betrokkenheid
Uit onze ervaring weten we dat de betrokkenheid van de ouders bij de zwemles erg belangrijk is. Om deze betrokkenheid te vergroten, bieden we ouders aan om naast het volgen van de versnelde zwemlessen, ook aan te sluiten bij de speciale oefenmomenten die meerdere malen per week worden georganiseerd. Dit moment is er voor alle ouders waarvan het kind versneld zwemles volgt, kinderen die regulier zwemles volgen en kinderen die op de wachtlijst staan voor de zwemles bij ons zwembad. Tijdens dit moment kunnen ouders samen met hun kinderen zwemmen en oefenen. Er zijn ook instructeurs aanwezig, die tips en aanwijzingen geven en zorgen voor veiligheid. Leren en plezier maken is wat we willen bereiken.

Flexibel
Om te zorgen dat kinderen in de vakantie hun zwemdiploma kunnen halen, hebben we ervoor gekozen om een flexibel les- en cursusaanbod samen te stellen. We hebben de hele vakantie door op allerlei dagen en tijden de mogelijkheid om een losse les of een volledige cursus te volgen. Met ouders een programma samenstellen die past bij het kind is ons uiteindelijke doel!

Enthousiast geworden?
Opgeven voor de zwemlessen of -cursussen is eenvoudig. Klik op “direct inschrijven”. Na inschrijving nemen wij direct contact op om eventueel verdere vragen en afspraken te maken, en samen de juiste route te bepalen. Dit aanbod geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

 

Direct inschrijven