Inschrijven

Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk je online in te schrijven voor onze zwemlessen. Het is niet mogelijk om zonder online reservering mee te doen. Onze actuele openingstijden vind je hier.

Voor banenzwemmen, discozwemmen en recreatief zwemmen is opgeven niet nodig. Wel is er een maximum aan het aantal personen dat tegelijkertijd in het zwembad mag zijn. Het kan dan ook voorkomen dat je even moet wachten voordat je naar binnen kunt/kunt gaan zwemmen.

ZWEMLESSEN
Klik hier voor een overzicht van de regels en procedures die gelden t.a.v. zwemlessen.

RESERVEREN ZWEMLES
Het reserveren van zwemlessen doe je via onze zwemlesportal. Je kunt hier de zwemlessen reserveren voor de komende 14 dagen en ook de vorderingen van je kind volgen.
Reserveren zwemlessen via zwemlesportal

OEFENMOMENT ZWEMLES
Speciaal voor onze zwemlessers: samen met je kind zwemmen en oefenen voor het zwemdiploma. Naast het plezier zien we dat de kinderen zich vertrouwd voelen en het leren zwemmen wordt versneld. Het oefenmoment is een extra ondersteuning voor je kind, naast de zwemles zelf. Samen waterpret maken en tegelijkertijd je kind verder helpen met zwemmen. Reserveren is noodzakelijk:
Reserveren oefenmoment

VOLG JE NOG GEEN ZWEMLES BIJ ONS?
Volg jij of je kind nog geen zwemles bij ons en wil je jezelf of je kind aanmelden:
Aanmelden voor zwemles


Wij hanteren een max aantal van deelnemers per activiteit. Inschrijvingen verwerken wij op datum en tijd van binnenkomst. Wanneer het maximaal aantal deelnemers van deze les bereikt is, nemen wij contact met je op om een andere tijd of dag te overleggen. Wij hopen op je begrip hiervoor. Mocht je vragen hebben, neem tijdens openingstijden contact op met de kassa 0318 – 479 735.

Onze maatregelen in verband met het coronavirus vind je hier.