---

Het kan weer! Spookzwemmen in Zwembad de Peppel

Zwem jij sneller dan een spook? Durf jij in het donker van de glijbaan? Na twee jaar is het eindelijk weer mogelijk. Op zaterdag 23 oktober is het weer griezelen geblazen in Zwembad de Peppel bij spookzwemmen. Van 19.00 tot 22.00 is jeugd van 7 t/m 12 jaar van harte welkom om dit geweldige evenement te beleven. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via https://bit.ly/ticketsrecreatief. Koop je tickets uiterlijk maandag 11 oktober en je betaalt geen € 10,00 maar € 7,50.

Bij binnenkomst worden de bezoekers verwelkomd door griezels in een tot spookslot omgebouwd zwembad. Spannende geluiden klinken rondom. In het water ligt allerlei spelmateriaal en wie niet bang is in het donker gaat de glijbaan af. In de horeca kunnen de bezoekers even bijkomen met een hapje en een drankje. Er is muziek, er zijn speciale effecten.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar via deze link. Voor iedereen die zijn/haar kinderfeestje wil houden tijdens het spookzwemmen is er een speciale aanbieding. Reserveren van een feestje kan hier.

Bij de toegangscontrole kan om legitimatie worden gevraagd. Neem deze dan ook mee.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie van Zwembad de Peppel via 0318-479735 of info@zwembadede.nl.