Floatfit Plus

Een super leuke, uitdagende en gezellige les op een drijvende mat waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt. Werken aan je core stability, je houding en je balans. Dit kan met Floatfit Plus.

Bij Floatfit Plus wordt les gegeven op een drijvende mat, de Aquabase. Op deze mat voer je oefeningen uit terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook.

Les

Floatfit wordt gegeven in lessen van een half uur, je zult zien dat een les van een half uur behoorlijk intensief is. Voor of na het halve uur mag je aansluiten bij het recreatieve of banenzwemmen (zie het rooster voor de mogelijkheden).

Onze instructeurs zijn opgeleid bij het Engelse bedrijf Aquaphysical om de lessen Floatfit te mogen geven.

Kleding

Tijdens Floatfit mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie of om een plekje te reserveren: 0318 – 47 97 35 of stuur ons een e-mail.