Zwemles Corona maatregelen

Ondanks de verscherpte corona maatregelen kunnen we de zwemlessen door laten gaan. Daar zijn we blij om. Wel moeten wij een aantal aanpassingen doorvoeren rondom de zwemlessen. Belangrijkste daarbij is dat je helaas als ouder/verzorger niet bij de zwemlessen mag blijven kijken. Ook doen we een dringend beroep op jou om zo kort als mogelijk in het zwembad te blijven. We helpen de kinderen graag en zorgen dat ze bij ons in veilige handen zijn!

De aanpassingen op een rij:

  • Kom alleen met het kind dat zwemles heeft;
  • Voor de zwemles
   • Laat je kind slippers en zwemkleding dragen onder makkelijk zittende kleding. Dit voorkomt opstoppingen;
   • Via kleedkamer 1 (kleine kleedhokjes) kun je samen met je kind richting de zwemzaal. Op de zwemzaal vangen onze instructeurs de kinderen op. Advies is om zo kort mogelijk hier te blijven.
   • Na de overdracht aan de instructeur, verlaat je als ouder/verzorger via kleedkamer 2 de zwemzaal.
  • Na de zwemles
   • Na de zwemles maken we gebruik van de grote kleedruimtes. Via de grote poort bij de entree loop je richting de grote kleedkamers. De kleedkamers zijn voorzien van een logo van de groep (kikkers, pinguin etc.). Elk groepje heeft een eigen kleedkamer. Onze instructeurs brengen de kinderen naar de juiste kleedkamer.

Waar kun je heen als ouder tijdens de zwemles?
We adviseren je niet onnodig in het zwembad te blijven. Is het niet mogelijk om tussentijds ergens anders te verblijven, bijvoorbeeld thuis of in je auto, dan is er bij de entree beperkt ruimte (maximaal 30 personen) om te wachten, met inachtneming van de coronaregels.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over de zwemlessen dan kun je appen met ons via 06 – 82 83 85 96. We nemen dan contact met je op!