Zwemles Corona maatregelen

Ondanks de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, mogen we vanaf 16 maart 2021 de zwemlessen weer door laten gaan. Daar zijn we blij om! Wel moeten wij een aantal aanpassingen doorvoeren rondom de zwemlessen. Belangrijkste daarbij is dat je helaas als ouder/verzorger niet bij de zwemlessen mag blijven kijken. Ook doen we een dringend beroep op jou om zo kort als mogelijk in het zwembad te blijven. We helpen de kinderen graag en zorgen dat ze bij ons in veilige handen zijn!

De aanpassingen op een rij:

  • Kom alleen met het kind dat zwemles heeft;
  • Laat je kind slippers en zwemkleding dragen onder makkelijk zittende kleding. Dit voorkomt opstoppingen;
  • Ouders moeten vooraf betalen/zorgen dat er voldoende lessen op het bandje staan.

Voor de zwemles
Voor de hoofdingang worden jij en je kind opgevangen door één van onze medewerkers. Je kind mag via de hoofdentree naar binnen en loopt onder begeleiding van onze medewerkers naar de zwemzaal. In de zwemzaal wordt je kind opgevangen door de zweminstructeur en kan de kleding neerleggen op een stoel op het natte terras.

Na de zwemles
Aan het eind van de zwemles kun je jouw kind ophalen via het buitenbad en buitenterras. Je komt daar via de poort, links van de hoofdentree. Je wordt direct na afloop van de zwemles toegelaten op de zwemzaal door een van onze medewerkers. Bij binnenkomst – zorg ervoor dat je een mondkapje draagt – loop je naar de stoel waar je kind is. Je mag dan naar de kleedkamers. Neem wel de afstandsregels in acht. Volg hiervoor de aangegeven looproute. Alle kleedhokjes en kleedkamers zijn beschikbaar. Kleed je kind om en vertrek vervolgens via de looproute naar de aangegeven uitgang.

Waar kun je heen als ouder tijdens de zwemles?
Tijdens de zwemlessen is het helaas niet mogelijk om binnen te wachten. We hebben daarom een leuke challenge georganiseerd om de tijd te overbruggen. De hersenstichting biedt de app “Ommetje” aan. Een uitdaging om (liefst elke dag) een wandeling van minimaal 20 minuten te maken. Het Veldhuizerbos bij het zwembad is daarvoor een prima bestemming.

Download de app via de Apple of Google playstore of op https://hersenstichting.nl/ommetje. en maak een account aan. Gebruik de code (9BP6Q) en sluit je aan bij: Zwemles Peppel. Elke week wordt er via het rad van fortuin een winnaar gekozen. Het gaat daarbij niet om de hoogste score. Doe mee want er zijn leuk prijzen te winnen.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over de zwemlessen dan kun je appen met ons via 06 – 82 83 85 96. We nemen dan contact met je op!