Aquarobics

Een betere conditie, een strakker figuur en ook nog veel plezier tijdens de lessen? Dit kan allemaal bij Aquarobics. Lekker op muziek aerobics oefeningen doen in het water.

Met Aquarobics voer je in groepsverband op muziek aerobics oefeningen uit in borstdiep water. Dit is stimulerend en plezierig. Het verschil met aerobics in de zaal? Het water zorgt voor verkoeling en je belast je spieren op een andere manier.

Enerzijds is er de extra weerstand van het water, anderzijds is het gewicht dat op je gewrichten rust flink afgenomen omdat je in het water veel minder weegt. Hoewel de oefeningen in het water soms zwaarder zijn dan op het land, wordt de training als speels ervaren met minder kans op blessures. Er is aandacht voor het uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid en coördinatie.

Kijk hiervoor actuele openingstijden en hiervoor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie of om een plekje te reserveren: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.