Aqua Swimfit

Werken aan je conditie zonder te zware belasting. Gymnastieken in het water. Je spieren sterker maken en je daarna ontspannen en soepel voelen. Dat is Aqua Swimfit.

Aqua Swimfit is een vorm van watergymnastiek. Deze oefeningen worden in het wedstrijdbad met muziek gegeven. Een gedeelte van de oefeningen vindt plaats in diep water met een wetbelt om en een gedeelte in borstdiep water zonder belt.

Er wordt gewerkt aan je conditie zonder dat je je te zwaar belast. Daarnaast worden er spierversterkende oefeningen gegeven en oefeningen die je soepel houden, zodat je je na afloop heerlijk ontspannen en soepel voelt. Wekelijks komt er een afwisselend programma aan bod, bestaand uit verschillende oefenvormen waaronder:

  • Gymnastiek in het water
  • Diverse zwemvormen
  • Diverse vaardigheden in het water
  • Oefeningen met verschillende materialen.

Enige zwemvaardigheid is een vereiste voor deelname aan deze lessen. Neem bij twijfel hierover contact op met een van onze instructeurs via de receptie.

Kijk hier voor actuele openingstijden en hier voor tarieven. Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster en tarief.
Neem contact op met de receptie voor meer informatie of om een plekje te reserveren: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.