Recreatiezwemmen

Diverse aquasporten en zwemlessen, ontspannen spetteren met je kleintje in de bubbelstrook, glijden van de familieglijbaan. Dit kan allemaal tijdens het recreatief zwemmen in Zwembad de Peppel.

Recreatiebad

De afmeting van het recreatiebad bij Zwembad de Peppel is 20 bij 10 meter. Hier worden onder meer Aquasporten zoals “Ouder en Kind zwemmen”, “Meer Bewegen voor Ouderen” en de zwemlessen beoefend.

Glijbanen

De nieuwe interactieve glijbaan heeft allerlei technische snufjes waardoor bijvoorbeeld aantikspelletjes kunnen worden geprogrammeerd. Met geluid, licht en interactiviteit bieden we gasten tijdens het glijden een unieke ervaring. Daarnaast zorgt een innovatieve ‘cone’ voor een speciaal glijeffect. Voor de allerkleinsten is er een familieglijbaan waarop je samen met je ouders/verzorgers/begeleiders rustig af kunt glijden.

Peuterbad

Het zwembad heeft een geweldige waterspektakel voor de allerkleinste zwemmers. Ondiep water, speels ingericht met allerlei aansprekende speelelementen en een peuterglijbaan.

Evenementen

Gedurende het jaar worden activiteiten als Ladies Night, Discozwemmen, Circusmiddag, Familiezwemmen of een Spookavond georganiseerd.