Ladies Only

Een heerlijke avondje sporten en ontspannen voor jou en je vriendinnen. Vanaf oktober kunnen dames vanaf 13 jaar elke woensdagavond van 19.00 – 22.00 uur samen een lesje Bootcamp volgen, een les Aquarobics volgen, vrij zwemmen, de informatiemarkt bezoeken of onder het genot van een hapje of drinken even bijkletsen en genieten van een ontspannen avond.

Aquarobics is van 19.00 – 20.00 uur. Je hoeft je niet op te geven voor deze aquales.
De kosten voor deze gezellige avond zijn € 5,50.

Aquarobics Zwembad de Peppel

 

 

 

 

Nieuw deze avond is de mogelijkheid om een les Bootcamp te volgen onder begeleiding van Christa.  Opgeven voor deze Bootcamp les is noodzakelijk. Wij hanteren een maximaal aantal deelnemers van 12. Je kunt je inschrijven voor deze twee tijden:

De kosten van een Bootcamp les zijn € 5,00. Let op: dit is alleen de prijs voor toegang tot de Bootcamp les.

Wil je toegang tot Ladies Only én een Bootcamp les volgen? Maak dan gebruik van onze combideal: € 10,00

 

 

 

 

En heb je een keer zin in een feestje met Ladies Only? Noteer dan de woensdagavond in de vakanties. Dan gaan de discolampen aan, wordt er muziek gedraaid en kun je zelf nummers aanvragen tijdens het discozwemmen. Een avond met en onder de meiden. Sportief, gezellig, gevarieerd en veilig.

discozwemmen Zwembad de Peppel

 

 

 

 

Dus zet die woensdagavond vast in je agenda, bel, app of sms je zussen, moeder of vriendinnen en kom ook alles even loslaten en ontspannen tijdens een gezellig avondje uit.

Neem contact op met de receptie voor meer informatie: 0318 – 47 97 35 of laat hier een bericht achter. Wij nemen dan contact met je op.