Haal snel je zwemdiploma bij Zwembad de Peppel

Zwembad de Peppel heeft een ruime ervaring in het verzorgen van snelcursussen.

Zwembad de Peppel biedt in alle schoolvakanties een snelcursus aan voor het A, B en C diploma. Op onze snelcursussen geven wij een diplomagarantie, dit houdt in dat de kosten vooraf bekend zijn. Indien het kind na de snelcursus nog niet aan afzwemmen toe is, kan deze gratis instromen in de reguliere lessen.

De adviesleeftijd om deel te kunnen nemen aan de snelcursus voor diploma A is minimaal 5 jaar.

Ouders/ verzorgers mogen het eerste kwartier van de les mee om te kijken en het laatste kwartier laten de kinderen zien wat ze allemaal geleerd hebben, op deze momenten heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan de instructeur. Elke lesdag is er een grote pauze waarin wat kan worden gegeten en gedronken. Daarnaast worden korte speelmomenten ingebouwd.

Voor alle snelcursussen geldt dat er beperkt aantal plekken beschikbaar is,
wees er snel bij want Vol = Vol!

De eerstvolgende snelcursussen A, B en C staan gepland voor de zomervakantie!

Klik op onderstaande links voor de lijst met data.

Gratis recreatief zwemmen bij aanmelding snelcursus

Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen alvast kunnen wennen en kennismaken met ons bad voordat zij met de snelcursus starten bieden wij gratis recreatief zwemmen voor het kind en één ouder/ verzorger aan vanaf het moment dat de inschrijving definitief is.

Bij de start van de snelcursus A krijgt uw kind een drinkbeker en een broodtrommel kado. Tijdens de snelcursus wordt de lunch door ons verzorgd.

Jaarlijkse snelcursussen

Hieronder vindt u de data van de snelcursussen. Zodra deze bekend zijn kunt u daarop klikken.

Prijzen:

Klik hier voor de tarieven voor de snelcursussen

Voor snelcursus A wordt een aanbetaling van € 58,30 gevraagd om de inschrijving definitief te maken. Mocht uw kind na de kennismakingsles niet doorgaan met de snelcursus maar instromen in de reguliere lessen dan wordt de aanbetaling meteen omgezet in een 6-lessenkaart.

Het is ook mogelijk om alle snelcursussen als pakket met korting aan te schaffen, zie hier voor de tarieven.

Inschrijven

Inschrijven voor de snelcursus kan via onderstaand inschrijfformulier of via de receptie van Zwembad de Peppel, we zijn 7 dagen per week geopend.

Roepnaam:
Achternaam:*
Geslacht:*
Geboortedatum:*
Adres:*
Postcode:*
Woonplaats:*
Telefoonnummer:*
Mobiel nummer:
E-mailadres:*
Snelcurus A, B, C of combinatie:*
Startmoment snelcursus:*
Bijzonderheden:

Ter controle vragen wij u onderstaande code in het tekstvak over te nemen. Indien u de code niet kunt lezen, klik er dan met uw muis een keer op. U krijgt dan een nieuwe code.

Controle:* Captcha