Speciaal voor stoere kinderen worden regelmatig cursussen gegeven. Bijvoorbeeld een snorkelcursus of survival cursus. Houd de website goed in de gaten en blijf op de hoogte van de nieuwste cursussen!

Wat vind je leuk in het zwembad of heb je een geweldig idee? Vertel het ons!
Jouw idee:*

 

Blader door het fotoalbum of bekijk onze video's!

 

Heb je een vraag aan ons? Stel deze gerust!
Naam:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Jouw bericht:*

 

We durven het bijna niet hardop te zeggen, maar je bent nu op de pagina van het aller, allerleukste zwembad van Ede gekomen!! Hier vind je al de zwembadactiviteiten van Zwembad de Peppel voor jou. Veel plezier en tot snel bij Zwembad de Peppel! 

 
 
Doe mee met Aqua Kids! een geweldig gezellige sport waaraan jongens en meiden van 5 t/m 12 jaar mee kunnen doen. Iedere week een nieuw en afwisselend programma. Niet alleen gezond, maar erg leuk! Klik hier voor informatie.
 
Vier je kinderfeestje geheel in jouw eigen thema! Test bijvoorbeeld onze nieuwe loopbal voor op het water waar je met samen met je vrienden in kan! Wil jij weten wat allemaal nog meer mogelijk is? Klik hier

 
Leren zwemmen, wie wil dat niet. In Zwembad de Peppel kun je vanaf 5 jaar op zwemles. Het halen van je zwemdiploma A, B of C is nergens zo leuk als in dit zwembad, bij Zwembad de Peppel krijg je namelijk een eigen zwempaspoort! Meer informatie? Klik hier

 
 
 
Voor jongens en meiden tussen de 5 en 13 jaar oud, organiseren wij iedere week op vrijdagavond een te gekke discoavond. Dus heb jij zin om swingend van de glijbaan te gaan of heerlijk te zwemmen? Kijk hier voor meer info.
 
 
 

 

Rara
Wat is het toppunt van geduld?

Antwoord: een vis op de muur tekenen en wachten tot hij wegzwemt